Pořádně jsme to oslavili

Deset let, tisíce odučených hodin, nový Design lab v Oldřichově a velkáááá oslava. Tady je zpráva o našich deseti letech. A fotogalerie z oficiálního otevření design labu navrch k tomu.

Deset let je někdy hrozně dlouhá doba – třeba když sedíte ve vězení. Někdy to uteče jako voda… a ani se nenadějete. Před deseti lety, když jsem zakládala školu, jsem ani náhodou netušila, že dnes budeme mít kromě hlavní „základny“ v Ječné ulici i nový krásný industriální prostor. Ráda bych s  radostí shrnula uplynulé desetiletí, napsala pár slov k historii školy a pak – to vás předpokládám, zajímá nejvíce – nastínila, co budeme dalších deset let ve škole podnikat. Co chystáme. Kam jdeme. A proč se věci dějí, tak jak se dějí. A že se jich děje!

Začneme historií: jsme vůbec první soukromá škola interiérového designu s akreditací Ministerstva školství, což zní trochu nudně, ale pro naši práci a renomé to má obrovský význam. Kdysi dávno jsem na našem webu (verze mínus třetí od stávajícího) psala, že navrhování interiéru je společenská činnost: svádí lidi dohromady, umožňuje jim efektivněji si vzájemně sdělovat své nápady a tvůrčím způsobem se svěřovat se svými zájmy.

My jako návrháři interiéru máme vděčný úkol působit významně na kvalitu života jednotlivce. Pokud jste navštívili naše kurzy anebo aspoň nové webové stránky školy, víte, jak moc se toho odehrálo v letošním roce. Stále nás doprovázejí změny a nové výzvy. Design lab Oldřichova, kde jsme před pár dny oslavili desetiletí, je toho důkazem. Během letošního léta jsme kompletně předesignovali vlastní identitu: logo, web, otevřeli jsme nové krátkodobé kurzy, workshopy… máme naplněné dlouhodobé kurzy, které tvoří jádro naší školící práce.

Kde dneska jsme? S hrdostí mohu říci: Jsme INTERMEZZO! Jsme škola interiérového designu. Škola designérských snů. Ano přesně tak vždycky začínám, když mluvím o mém, o našem – deset let trvajícím – snu. Stále s radostí učíme studenty interiérovému designu. A děláme tak svět krásnějším. A plníme sobě i druhým jejich sny.

A příští týden v pondělí k tomu, co nás čeká v nejbližší době.

Vaše Jana

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek