Co všechno je nového?

Jak jste si nejspíš všimli na našich sociálních sítích, hodně jsme přes léto ve škole pracovali. Na novém webu, na novém logu a rebrandingu školy… Zvu vás na prohlídku toho všeho, co jsme udělali.

Škola designérských snů – Naše škola letos slaví deset let od založení a za tu dobu jsme ušli obrovský kus cesty. Dnes jsme největší a nejúspěšnější škola interiérového designu v České republice, ročně vyškolíme stovky studentů a v našich kurzech a workshopech připravujeme profesionály pro praxi. Přes léto jsme se pustili do rebrandingu a tady jsou výsledky naší práce.

Máme nové logo a školní barvy: postupně na všech inzerátech, letácích, ale i na novém webu nacházíte dvě lehce lomené křivky – ano, to je Intermezzo. Škola designérských snů je náš nových slogan a myslím, že velmi přesně vystihuje, o co nám ve výuce jde. O to plnit vám, našim studentům designérské sny a stejně tak vychovávat studenty, kteří je budou plnit svým klientům.

Nový web – Na něm jsme pracovali několik měsíců a kromě toho, že je responzivní pro telefony, tablety a dalších „chytrá“ zařízení má nově eshop. Chtěli jsme vám maximálně usnadnit přihlášky do kurzů a na workshopy, proto nyní stačí kliknout, vybrat si vhodný termín a objednat. Již brzy nasadíme na web také platební bránu, takže bude možné platit platebními kartami. Tak budete mít jistotu, že váš vybraný kurz nebo workshop máte rezervovaný a uhrazený. Další položky do našeho eshopu budou přibývat – hlavně odborné publikace, které využijete pro studium.

Na webu máme pro naše studenty také připravenou sekci, kde najdete ke stažení studijní materiály – stačí, když si vyžádáte heslo a přístup do našeho online archivu je vám k dispozici. Sledujte také náš blog, kde každé pondělí píšeme o tom, co je nového, jaké kurzy máme v nabídce a co by vás mohlo zajímat. Od září jsme pro vás přichystali spoustu nových kurzů a workshopů, ale o těch budu psát podrobně příští pondělí.

Budu také moc ráda, když mi napíšete, co se vám na našem novém školním designu líbí, co byste uvítali na webu. Vaše zpětná vazba je pro nás všechny velmi důležitá. Za týden zase na shledanou, tentokrát u nových kurzů,

Vaše Jana

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek